KNJIGA LAČNA ŽIVLJENJA

Če si vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorila pritrdilno, potem nujno beri dalje.  Vem namreč, kaj se ti dogaja. Tudi sama sem bila dolga leta na isti točki. Natančneje, skoraj deset let.

Kar dve leti je trajalo, preden sem si priznala, da imam težavo. Da večino dneva razmišljam samo o hrani (oziroma kako se ji izogniti ali zaužito spraviti iz svojega želodca), kurjenju kalorij in izgubljanju teže. Da  sem v šoli popolnoma popustila, zabredla v uživanje alkohola in prepovedanih substanc, da so odnosi z mojimi najbližjimi postali grozljivi in da sem postala bleda senca sebe. Dve leti je trajalo, da sem bila končno pripravljena slišati, da imam motnjo hranjenja – natančneje bulimijo (oziroma mešanico anoreksije in bulimije).

DANES SEM POPOLNOMA ZDRAVA! KAKO MI JE USPELO?

Ne bom lagala – ni bilo lahko. Trajalo je deset let. Trajalo pa bi veliko, veliko manj, če bi takrat imela razumevanje in znanje, kakršnega imam danes. In ker želim, da imaš to znanje tudi ti, sem zate napisala knjigo LAČNA ŽIVLJENJA. TULE si lahko prebereš odlomek iz knjige.

 

NAJ PREBEREM KNJIGO LAČNA ŽIVLJENJA?

DA, če se želiš osvoboditi motenj hranjenja.

DA, če si želiš razumeti motnje hranjenja. 

DA, če potrebuješ inspiracijo in motivacijo.

DA, če si želiš vedeti, kako je uspelo meni in kako lahko uspe tudi tebi

DA, če si želiš spremembe

V njej boš našla vse potrebne informacije, ki te bodo popeljale na pot proti življenju, ki si ga zaslužiš. Zaupala ti bom tudi 3-stopenjski proces, ki je meni pomagal splezati iz brezna motenj hranjenja in zaživeti polno življenje. Za konec bom s teboj delila tudi tehniko, s katero sem se osvobodila vseh omejujočih prepričanj o sebi.

Danes živim življenje, o katerem sem nekoč samo sanjala. O motnjah hranjenja sem imela po Sloveniji že več kot 100 predavanj, prodala sem čez 1500 izvodov knjige LAČNA ŽIVLJENJA, mojega življenja pa že dolgo ne zaznamuje več želja po popolnosti, ampak ljubezen do sebe in notranji mir. 

Če želiš naročiti knjigo, pa se za začetek vprašaj: SI RESNIČNO ŽELIM SPREMEMBE? 

Če je tvoj odgovor glasen »DA«, izpolni spodnji obrazec in – veselim se tvoje zgodbe o uspehu! ❤️

PSSST: Za BREZPLAČNO POŠTNINO pri naročilu knjige vtipkaj kodo “KNJIGALAČNAŽIVLJENJA”. 

NAROČITE KNJIGO ZDAJ: 

Vaše ime in priimek

Vaša e-pošta

Telefonska številka

Št. knjig

Naslov za dostavo knjig(e)

Prosim izberite način plačila
po predračunupo povzetju

Koda

 

Please leave this field empty.

TULE si lahko prebereš odlomek iz knjige.

Anja-Bas-Lacna-zivljenja1

NOVO!

Pretresljiva izpoved Anje Baš o boju in končni zmagi nad bulimijo.

Redna cena knjige je 19,90€*

*strošek poštnine: 4€