Neskončnost

IMG_7302Med poletjem sem imela manjšo krizo identitete. Zakaj? Nimam pojma. Ampak tako pride, dogaja se ves čas, vsako leto vsaj enkrat. Popolnoma se izgubim, ne vem več, kaj hočem, če sem sploh na pravi poti, če sploh še želim biti glasbenica, pisateljica, slikarka, kreativka.. Pride moment, ko bi stokrat raje sedela nekje v pisarni in opravljala delo, ki mi ga določi nekdo drug. Potem pa malo pomislim. To nisem jaz. Od nekdaj delam stvari po svoje, večinoma mi to pride prav, včasih pa me prestraši ideja, da to “ni dovolj”… 

Kam ciljam s tole objavo? Štos je v tem, da sem po horoskopu tehtnica. V razpoloženju niham kot otrok na gugalnici. Numerološko sem osmica. Baje osmice celo življenje gradimo in rušimo, gradimo in rušimo, tako kot nakazuje sama številka: 8. Dokler se ne “prevrnemo” in postanemo neskončne. Prevrnjena osmica je namreč znak za neskončnost.

Obe znamenji (tehtnica in osmica) me opominjata na cikličnost življenja. Na to, da je naravno, da si včasih kisel, včasih evforično srečen, logično je, da imaš dobre in slabe dneve. Tudi v naravi je vse ciklično. Poletje, jesen, zima, pomlad. Življenje in smrt. Strah in zaupanje. Ljubezen in sovraštvo. Glasba in tišina. A ključ je za moje pojme v tem, da najdeš ravnotežje. Tehtnica se uravnoteži. Osmica se prevrne. In potem samo si, miren in srečen, da obstajaš.

Do prvega neurja ;)))

Verjamem v neskončno ljubezen in neskončne možnosti, da postaneš vse, kar želiš postati… Zato ti ob naročilu moje knjige tokrat podarjam zapestnico, ki te bo opominjala na to, da si neskončna. Prevrnjena osmica. Čista ljubezen. 

Bi te pa rada opozorila, da je zapestnic samo 10, zato pohiti z naročilom, če bi jo rada imela. In uživaj v tem prelepem poletju 😉

Če želiš prebrati mnenja bralcev moje knjige, to lahko narediš tukaj. Več o sami knjigi pa je na voljo tule

 NAROČI KNJIGO:

Vaše ime in priimek

Vaša e-pošta

Telefonska številka

Št. knjig

Naslov za dostavo knjig(e)

Prosim izberite način plačila
po predračunupo povzetju

Koda

 

Please leave this field empty.


Anja-Bas-Lacna-zivljenja1

NOVO!

Pretresljiva izpoved Anje Baš o boju in končni zmagi nad bulimijo..

“Ena najboljših knjig iz vidika inspiracije, motivacije in osebnostne rasti.” EVA

“Knjigo bi moral prebrati vsak starš, ki mu ni vseeno za svojega odraščajočega otroka.” TEJA

Prebrala sem jo v pičlem dnevu in pol, sploh nisem mogla stran…” BARBARA

“Knjigo priporočam v branje vsem, ne samo tistim, ki preživljajo motnje hranjenja.” ANDREJA

Cena knjige je 19,90€*

*strošek poštnine: 4€

 

One thought on “Neskončnost

  1. Branka Stare Ravnik

    Draga Anja!
    Razumem tvoja nihanja razpoloženja, saj se prav gotovo s tem srečuje vsak, le da nekateri “krivdo” za to pripisujejo drugim, nekateri-taki kot ti- pa sami prevzamejo odgovornost za to. Sem že v možno zrelih letih in ti lahko povem, da mi je najbolj pomagala sprememba svoje filizofije, pogleda na življenje. Večkrat ustavim vse svoje “konje”in si povem, da mi je dobro, nič življenjsko nujnega mi ne manjka, vidim, slišim, vse okončine mi služijo, torej nimam razloga za obup.Trudim se živeti v tem trenutku, saj preteklost je že mimo, s prihodnostjo pa je tako kot s trgovino, v kateri visi velik napis:”Jutri bo vse zastonj”.
    Želim ti, da bi tudi ti našla svoj notranji mir, saj mislim, da je to največja dobrina, ki jo imamo. Objem Branka

    Reply

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja