Si Lačna življenja?

Če si tak tip človeka kot jaz, potem verjetno celo leto samo čakaš, da pridejo tisti trije tedni nekje v poletnih mesecih, ko se s popolnoma prazno, čisto glavo odpraviš na dopust. Pustiš doma vse skrbi, vse obveznosti in samo uživaš. beachreads700

Če si taka kot jaz, potem verjetno na morju ne moreš, da ne bi brala. 🙂 Zame je to čas, ki si ga vzamem zase, za svojo dušo, in rada preberem kaj, kar me “nahrani” – kar nahrani moj um, mojo dušo. Kar zadovolji moj apetit po novih spoznanjih. Nisem pristaš “lahkega branja”. Zakaj bi brala z namenom, da odklopim možgane? Če želim odklopiti možgane, potem raje meditiram. Tudi možgani imajo več od tega.

Če torej iščeš knjigo, ki bo nahranila tvojo dušo … In predvsem – če si že SITA vsega tega šundra okoli “popolne poletne postave”, če si SITA tega, da ti mediji govorijo, da moraš še malo shujšati, se še malo izklesati, kupiti to kremo proti celulitu in tisti preparat za hujšanje… Če si SITA tega, da ti vtepajo v glavo nezadovoljstvo nad sabo… Če bi rada okrepila svoje zavedanje, da si ŽE DOVOLJ DOBRA IN LEPA PRAV TAKŠNA, KOT SI… Če si LAČNA ljubezni do sebe… Potem bo moja knjiga kot nalašč zate. 

Veš, kaj največkrat slišim od bralcev moje knjige? “Anja, zaradi tvoje knjige sem začela razmišljati o sebi. O moji ljubezni do sebe. In ugotovila, da se nimam toliko rada, kot bi se morala imeti. Da moram še delati na tem.” In to je super, tega sem vesela! Nič ni pomembnejše od tega, da se imaš brezpogojno rada in če ti lahko pri tem pomagam, potem mi je v veselje. Ne morem te ravno naučiti ljubezni do sebe, lahko pa ti skozi izkušnjo pokažem, kako je uspelo meni. In verjamem vate in vem, da bo uspelo tudi tebi!!!

Uživaj na morju in bodi brezskrbna. V sebi veš, da si že dovolj dobra, lepa. Popolna si ravno taka, kot si. <3

Tule si lahko prebereš več mnenj mojih bralcev. Tule je zapisanega več o sami knjigi. Na tej povezavi najdeš odlomek iz knjige

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja