SKYPE SVETOVANJE

Se soočaš z MOTNJAMI HRANJENJA?

Se ti zdi, da te nihče ZARES NE RAZUME? 

Si želiš pogovora z osebo, ki je motnje hranjenja USPEŠNO PREBOLELA?

Ki motnje hranjenja RESNIČNO RAZUME? 

Če si prebral/-a mojo knjigo Lačna življenja, potem veš, da imam osebno izkušnjo z motnjami hranjenja. Da sem se 10 let borila z bulimijo in anoreksijo in na koncu zmagala. Da sem se preanalizirala po dolgem in počez in odkrila večino vzrokov za svojo bolezen. Da sem ogromno delala na sebi in uspešno spremenila svoje podzavestne vzorce, ki so me zaustavljali celo po tem, ko sem bila že zdrava. 

Verjamem, da s tvojo privolitvijo lahko pomagam tudi tebi. Od 1.9. dalje sem na voljo za osebno svetovanje preko Skypea. Za termin se lahko naročiš preko prijavnega obrazca spodaj.

JE TO SVETOVANJE PRIMERNO ZAME?

DA, če si se odločil/-a, da želiš okrevati od motenj hranjenja

DA, če si se odločil/-a, da se želiš končno premakniti naprej (vem, kako naporno in dolgotrajno zna biti okrevanje)

DA, če se soočaš z motnjami hranjenja in si želiš bolj osebnega pristopa, podporo in pomoč osebe, ki motnje hranjenja resnično razume, ker ima z njimi osebno izkušnjo

DA, če se želiš poglobiti v iskanje razumevanja sebe in svoje bolezni

DA, če te zanimajo tudi bolj alternativne metode soočanja z motnjami hranjenja

KAKO TI LAHKO POMAGAM?

Si želiš enkratnega pogovora z mano? 

Ali pa si mogoče želiš dolgoročnega sodelovanja, v katerem se enkrat (ali večkrat) tedensko skupaj usmeriva v tvojo transformacijo v najboljšo verzijo sebe? Mogoče si želiš, da ti vsak teden pomagam ohranjati fokus na okrevanje, ti pomagam ostati motiviran/a, te usmerjam pri iskanju odgovorov, sem ti v pomoč pri razumevanju sebe in svoje bolezni, skupaj pa lahko tudi poiščeva možne globlje vzroke za tvojo bolezen (podzavestna prepričanja, vzorci iz otroštva, zamere, …)

KOLIKO TRAJA ENO SKYPE SVETOVANJE? 

Vsak termin traja 40 minut. Čas pogovora določiva vnaprej tako, da termin obema ustreza. Garantiram ti popolno diskretnost. Vse, o čemer govoriva in vse informacije, ki jih deliš z mano, ostanejo pri meni. 

PRVO SVETOVANJE JE BREZPLAČNO.

Brezplačno svetovanje traja 15 minut. V njem se mi na kratko predstaviš. Postaviva cilje najinih pogovorov (če se zanje odločiš). Dogovoriva se, kolikokrat mesečno/tedensko se bova pogovarjali/-a. 

Potem pa greva na pot iskanja ljubezni do sebe in doseganja svojih ciljev! Verjamem, da nama skupaj lahko uspe!

*Cena termina individualnega tapkanja je 50€ (60 minut).

PRIJAVI SE NA BREZPLAČNO SVETOVANJE ZDAJ IN ZAŽIVI!

PRAVNI POUK:

Informacije, nasveti in izkušnje, ki jih stranka pridobi iz mojega Skype svetovanja, ne nadomeščajo strokovne pomoči s strani specializiranega/ih zdravnika/ov. Če imate, ali sumite da imate motnje hranjenja, se v prvi vrsti posvetujte z zdravnikom. Ta bo za vas sestavil plan zdravljenja in vam predpisal zdravila. V mojih Skype svetovanjih strankam zagotovim koristne informacije, pridobljene predvsem iz lastnih izkušenj. Kdorkoli se odloči za Skype svetovanje, to stori popolnoma na lastno odgovornost. Za vaše zdravje in odločitve ne prevzemam nikakršne odgovornosti. 

Anja Baš 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja