Knjiga Lačna življenja

Imaš »borbe« s hrano?
Se tehtaš več kot 1x dnevno?
Bi rekla, da je tvoja samopodoba slaba?
Treniraš večkrat na dan vsak dan?
Namenoma izpuščaš obroke in se izogibaš določenim tipom hrane?
Se sama sebi zdiš »predebela«, čeprav tako tehtnica kot okolica pravita, da nisi?
Si obremenjena s tem, kako izgledaš?

Če si vsaj na eno od zgornjih vprašanj odgovorila pritrdilno, potem nujno beri dalje. Popolnoma se lahko poistovetim s tabo in verjetno vem, kaj se ti dogaja. Tudi sama sem bila dolga leta na isti točki. Natančneje, skoraj deset let.

Kar dve leti je trajalo, preden sem si priznala, da imam težavo. Da večino dneva razmišljam samo o hrani (oziroma kako se ji izogniti ali zaužito spraviti iz svojega želodca), kurjenju kalorij in izgubljanju teže. Da sem v šoli popolnoma popustila, zabredla v uživanje alkohola in prepovedanih substanc, da so odnosi z mojimi najbližjimi postali grozljivi in da sem postala bleda senca sebe. Dve leti je trajalo, da sem bila končno pripravljena slišati, da imam motnjo hranjenja – natančneje bulimijo (oziroma mešanico anoreksije in bulimije).

Naroči mojo knjigo za samo 19,90€ + 4€ poštnine in spoznaj mojo zgodbo.

“Vrhunska knjiga! Obvezno branje za vsakogar, ki se sooča z motnjami hranjenja.”

Danes sem popolnoma zdrava! Kako mi je uspelo?

Ne bom lagala – ni bilo lahko. Trajalo je deset let. Trajalo pa bi veliko, veliko manj, če bi takrat imela razumevanje in znanje, kakršnega imam danes. In ker želim, da imaš to znanje tudi ti, sem zate napisala knjigo LAČNA ŽIVLJENJA. TULE si lahko prebereš odlomek iz knjige.

Naroči mojo knjigo za samo 19,90€ + 4€ poštnine in spoznaj mojo zgodbo.

“Draga Anja, tvoja knjiga je eden od glavnih razlogov, da sem se odločila za zdravljenje in danes anoreksije nimam več. HVALA TI!”

Naj preberem knjigo Lačna življenja?

DA, če želiš v moji zgodbi poiskati morebitne vzporednice s tvojo zgodbo in tako bolje razumeti, kaj se ti dogaja.
DA, če želiš bolje razumeti sebe in motnje hranjenja nasploh.
DA, če se želiš iz mojih napak naučiti, kako lahko tebi uspe bistveno prej, kot je meni.
DA, če potrebuješ inspiracijo in motivacijo.
DA, če si želiš vedeti, kako je uspelo meni in kako lahko uspe tudi tebi.
DA, če si želiš spremembe.

V njej boš našla vse potrebne informacije, ki te bodo popeljale na pot proti življenju, ki si ga zaslužiš. Zaupala ti bom tudi 3-stopenjski proces, ki je meni pomagal splezati iz brezna motenj hranjenja in zaživeti polno življenje. Za konec bom s teboj delila tudi tehniko, s katero sem se osvobodila vseh omejujočih prepričanj o sebi.

“Tvoja knjiga je zelo pomagala moji hčerki. Anoreksije nima več. Hvala za to knjigo, Anja!”

Knjiga Lačna življenja 2

Danes živim življenje, o katerem sem nekoč samo sanjala. O motnjah hranjenja sem imela po Sloveniji že več kot 100 predavanj, prodala sem čez 1500 izvodov knjige LAČNA ŽIVLJENJA, mojega življenja pa že dolgo ne zaznamuje več želja po popolnosti, ampak ljubezen do sebe in notranji mir.

Naroči mojo knjigo za samo 19,90€ + 4€ poštnine in spoznaj mojo zgodbo.

“Izkušnja osebe, ki je okrevala od motenj hranjenja, lahko obolelim nudi upanje, daje motivacijo in pokaže pot, kako stoppiti na pot okrevanja. In pomemben prispevek Anjine biografske knjige LAČNA ŽIVLJENJA vidim ravno v tem. S svojo osebno izpovedjo, iskrenostjo in optimizmom Anja vliva obolelim upanje in jim daje motivacijo, da izstopijo iz začaranega kroga in se odločilo za spremembe.”

— Maja Koren Kocjančič, univ. dipl. soc. delavka, spec. transakcijsko analitične psihoterapije

Če želiš naročiti knjigo, pa se za začetek vprašaj: SI RESNIČNO ŽELIM SPREMEMBE? V končni fazi je vse odvisno od tebe. Naj te opogumi dejstvo, da vse, kar potrebuješ za ljubezen do sebe, že nosiš v sebi!

Veselim se tvoje zgodbe o uspehu! ❤️

Anja podpis

Naroči knjigo Lačna življenja

anjabaš-knjiga1

Naroči mojo knjigo za samo 19,90€ + 4€ poštnine in spoznaj mojo zgodbo.

PSSST: Uporabi kodo ANJABP za brezplačno poštnino.

Koda velja na naročila s plačilom po predračunu. Akcija traja do 20. 1. 2022

  Ime in priimek

  Naslov

  Poštna številka in pošta

  E-pošta

  Telefonska številka

  Št. knjig

  Način plačila

  Trenutno je možno samo naročilo s plačilom po predračunu.

  Koda

   

  Knjiga Lačna življenja 1

  Odlomek iz knjige

  “V naslednjih tednih počasi, a vztrajno lezem proti svoji novi ciljni teži: 45 kg. V tem času sem slabotna kot še nikoli prej. V nezavest zdaj padem že po večkrat na dan, po hodnikih klinike pa drsim kar naslonjena na steno in kljub temu včasih padem. Noge mi pogosto odrevenijo in v njih ne občutim popolnoma nobene moči, kolena mi odpovedo in takrat se sesedem na tla. Sestre zmajujejo z glavami, saj jim je jasno, da moje zdravljenje ne napreduje.

  Ob današnjem tehtanju tehtnica pokaže 47 kg. Nadvse ponosna sem nase, a ko se pogledam v ogledalo, mi kljub tej teži ni všeč, kar vidim. Povsod po telesu vidim mesta, kjer bi lahko izgubila še kakšen centimeter ali dva. Z odporom si ogledujem svoje telo. Z vsakim izgubljenim kilogramom sem manj zadovoljna sama s sabo, čeprav sem že zdavnaj dosegla težo pod 50 kg, ki sem jo tako idealizirala. No, sedaj jih imam krepko pod 50, pa nisem niti malo zadovoljna s sabo, daleč od tega. Nasprotno – vedno bolj sem razočarana, vse bolj se sovražim. Z vsakim izgubljenim kilogramom me moti več stvari. Na jok mi gre, ko se gledam v ogledalo, saj mi to, kar vidim, ni v ponos. Pričakovala sem, da bom pri tej teži tanjša. Solze razočaranja pritečejo kar same od sebe, ne morem jih ustaviti.

  Tako zelo si želim biti še bolj suha, hkrati pa nimam več moči za nadaljnje izgubljanje kilogramov. Vsakodnevno omedlevanje. Nažiranje in pošastno, mučno bruhanje, pri čemer zaužita hrana zadnje čase pogosto noče ven. Bruham kri in grozno me peče grlo. Na nek čuden način me boli tudi želodec. Moji zobje postajajo drugačni, bolj stekleni in rumene barve. Opažam tudi, da mi izpadajo lasje. Čopek se vsak teden tanjša in tanjša, in tega se resnično ustrašim. A vse te grozote zaenkrat še niso dovolj, da bi si želela spremembe.”

  Naroči mojo knjigo za samo 19,90€ + 4€ poštnine in spoznaj mojo zgodbo.