O meni

Hej! Sem Anja Baš. Nekateri me poznajo kot pevko in avtorico glasbe, drugi kot avtorico knjige Lačna življenja in predavateljico, tretji kot mamico z Instagrama. V trenutni realnosti sem največkrat čist običajna in nefensi mami z več dni neumitimi lasmi (raje ne povem, koliko), cel teden oblečena v isto trenerko. Višek mojega glama je, ko grem pod tuš in se upedenam za v trgovino. Ne se smejat, to JE legit dosežek!!

Naše stanovanje je sicer lepo opremljeno, a je v trenutni situaciji večino časa bomba. Hja, nekje sem enkrat prebrala, da je pospravljeno stanovanje znak zapravljanja življenja. In temu primerno je vrhunec mojega športanja te dni hitrostno pospravljanje stanovanja ob nenapovedanih obiskih.

Zadnje čase sem v prvi vrsti mami, zato so vsi moji kreativni napori usmerjeni v starševstvo. Petje je trenutno fokusirano na uspavanke, avtorstvo na izmišljevanje bolj ali manj posrečenih jedi za Vita, višek kreativnosti pa prihranim za Mitja, s katerim ob večerih razpravljava o tem, kako bova nekoč, ko bova velika, kupila kočico v hribih. Tako z razgledom na mesto in z jacuzzijem pred vhodnimi vrati. Aja, pa prismučal boš do vhoda. Skromne pobožne želje, ane? 😊

Na Instagramu se trudim prikazat čim bolj realno sliko naših življenj, delim lepe in manj lepe trenutke, ki se nam zgodijo, veselim se dobrih momentov in poskušam sprejet in razumet slab(š)e (in se kaj naučit iz njih), včasih rečem kaj, kar pozneje obžalujem, včasih kakšen pomemben izdelek za dojenčka narobe predstavim … mi pa ni nikoli težko priznat svoje napake in jo popravit – javno, če je treba.

Čeprav se na mojem Instagram feedu najde tud kakšna bolj popeglana fotka, ob storyjih vsakomur hitro postane jasno, da nismo neka perfect družina, smo točno taki kot vsi in imamo popolnoma enake izzive. Tud mi se vsak dan sprašujemo, kaj bomo danes kuhal, tud naš otrok ne spi, tud mi mamo dneve, ko smo couch-potatoesi in ko se zjutraj zbudimo, vsem trem smrdi iz ust. Razen Vitku – ne vem kako, ampak njegov mlečni zadahec (vsaj meni) noro diši. 😊

Toliko na hitro, za kaj več pa pridi na moj Insta profil, da se še tam nakonektamo! 😊

Anja podpis